Termeni si conditii

DESCRIEREA SERVICIULUI Bizibiz.ro

www.Bizibiz.ro este un serviciu de publicare si gazduirea a articolelor si comunicatelor de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania, pe care le vom numi in continuare postari, oferit de SC SEOWEB SECO SRL.

INREGISTRARE
Pentru utilizarea acestui serviciu, este necesar sa va creati un cont, pentru care sunteti obligati sa furnizati date adevarate si exacte la completarea formularului de inscriere.
Avand in vedere importanta si responsabilitatile ce decurg din activitatea de informare publica, in vederea confirmarii identitatii emitentilor de comunicate de presa, contul dvs. devine activ numai dupa validarea telefonica a datelor din formularul de inscriere. SEOWEB SECO SRL va va contacta telefonic la numarul de telefon fix furnizat in formularul de inscriere. Odata validate aceste date, contul dvs. va fi activat. Activarea contului se face pornind de la numele companiei, asa cum este inregistrata fiscal. Numele brandului ales de companie este in totalitate responsabilitatea acesteia. In cazul furnizarii de informatii ce nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SEOWEB SECO SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului. Datele obtinute prin intermediul formularelor de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre SEOWEB SECO SRL si alte companii.

DESCRIEREA PRIVILEGIILOR TIPURILOR DE UTILIZATORI
Formularul de inscriere cuprinde un numar de 4 categorii de utilizatori, dintre care puteti selecta pe acela care descrie cel mai bine activitatea dumneavoastra.
Acestea sunt:

  • utilizator
  • firma
  • agentie
  • freelancer

In toate cazurile confirmarea telefonica este obligatorie, in vederea activarii contului. In cazul crearii unui cont in categoria “agentie” si freelancer”, vom avea nevoie de confirmarea telefonica si din partea firmelor cu care aveti incheiat un contract de prestari servicii.
Utilizatorii care au contul augradat ca firma, agentie sau freelancer au posibilitatea sa publice atat articole cat si comunicate de presa, dupa activarea contului.

CONTINUT
Pentru orice informatie privind articolele si/ sau comunicatele de presa, va rugam sa contactati direct compania (persoana de contact) care a emis aceste comunicate. Va rugam sa nu contactati SEOWEB SECO SRL. Nu vom putea sa va oferim asistenta in legatura cu posibilele dumneavoastra intrebari despre informatia din aceste articole/comunicate. SEOWEB SECO SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul acestor articole/comunicate, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora. Responsabilitatea continutului revine in exclusivitate autorului.
Informatia accesibila utilizatorilor www.bizibiz.ro provine din surse externe multiple, nefiind generate de SEOWEB SECO SRL.

Responsabilitatea UTILIZATORILOR:
1. Va determina daca informatia este compatibila cu nevoile Utilizatorului
2. Va determina credibilitatea declaratiilor si afirmatiilor facute de alti utilizatori ai www.bizibiz.ro
3. Va respecta toate obligatiile legale, inclusiv dar nelimitandu-se la, obligatii privind drepturile de autor, securitate, defaimare, decenta ori legile privind exportul
4. Va izola informatia si va rula programe de anticontaminare, luandu-si masurile necesare in caz de contaminare sau infectare in vederea protejarii informatiei ori sistemului Utilizatorului.
5.Utilizatorii nu au voie sa publice articole/comunicate de presa care promoveaza, fac reclama sau au legatura, in orice mod, cu jocurile de noroc organizate de companii care nu detin licenta in Romania sau care incalca, in orice mod sau in orice masura, reglementarile legale in vigoare. In acest caz, SEOWEB SECO SRLpoate elimina comunicatul de pe site fara indeplinirea vreunei formalitati.
Informatia nu este garantata in nici un fel.
www.bizibiz.ro este un serviciu care functioneaza in baza principiului "asa cum a fost trimis, asa este disponibil". SEOWEB SECO SRL nu da nici un fel de garantie, explicit ori implicit, inclusiv, fara limitare, in ceea ce priveste comercializarea sau abilitatea de a servi unui scop specific cu privire atat la www.bizibiz.ro ori cu privire la orice informatie.
www.bizibiz.ro nu garanteaza ori este responsabil pentru
1. acuratetea, adecvarea, calitatea, actualitatea, validitatea ori exhaustivitatea oricarei informatii in orice scop
2. cazul in care Informatiile vor contine materiale destinate doar adultilor, ori materiale ce pot fi considerate ca ridicand anumite obiectii de catre unii indivizi
3. ca functiile ori serviciile oferite de www.bizibiz.ro vor fi lipsite de intreruperi ori erori ori ca eventualele defecte vor fi corectate.
Declinarea responsabilitatii SEOWEB SECO SRL
SEOWEB SECO SRL nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri, inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea si functionarea www.bizibiz.ro ori acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre Utilizator.
In nici un caz www.bizibiz.ro nu va fi facut raspunzator in fata unei parti
1. pentru orice daune directe, indirecte, speciale, punitive sau consecventiale (inclusiv, dar nelimitandu-se la daune privind pierderi de profit in afaceri, intreruperi ale afacerilor, pierderea de programe sau informatii, ori altele asemenea), ori orice dauna provenind in orice mod din disponibilitatea, utilizarea, dependenta ori inabilitatea de a utiliza www.bizibiz.ro ori orice alta informatie, chiar daca www.bizibiz.ro va fi fost anuntat de posibilitatea produceri acestor daune si fara a tine cont de forma de actiune, prin contract, ori in orice alt fel;
2. pentru orice pretentie imputabila din cauza erorilor, omisiunilor ori a altor inexactitati ale informatiei, ori din cauza unor proprietati distructive ale informatiei.
3. SEOWEB SECO SRL nu raspunde pentru folosirea fara acord a brandurilor in articolelor/ comunicatele de presa transmise de catre clientii SEOWEB SECO SRL. Intreaga responsabilitate revine organizatiilor care emit articolelor/comunicatele de presa. In cazuri exceptionale, la cererea expresa si in scris a companiilor care detin brandurile, ne rezervam dreptul de a sterge articolelor/comunicatele de presa care fac referire la marci, fara un acord explicit din partea companiilor care le detin.

SERVICIILE SEOWEB SECO SRL prin www.bizibiz.ro
Distributia si publicarea articolelor/comunicatelor de presa se realizeaza dupa programul: 8.00 - 17.00, Luni – Vineri, dupa primirea dovezii achitarii serviciilor comandate.
Monitorizarea si statisticile se refera la numarul de persoane care primesc articolul/comunicatul de presa prin email, numarul de persoane care deschid articolul/comunicatul de presa in email si numarul de persoane care acceseaza articolelor/comunicatul de presa pe site.
www.bizibiz.ro poate dispune distribuirea suplimentara a comunicatului si pe alte site-uri.
Toate preturile serviciilor afisate pe site sunt in lei si nu contin TVA
SEOWEB SECO SRL isi rezerva dreptul de a refuza publicarea articolelor/comunicatelor de presa (evenimentelor) din orice motiv, inclusiv, dar fara a se limita la, continut care promoveaza servicii sau produse concurente, continut cu tenta sexuala sau care incurajeaza practici ilegale. In aceste cazuri, returnarea sumelor achitate in avans, ce reprezinta contravaloarea serviciilor ce nu au fost prestate, se realizeaza in contul clientului, in termen de 30 zile lucratoare de la data platii.

PUBLICITATE SI PROMOTII
SEOWEB SECO SRL poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de SEOWEB SECO SRL nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil.

MODIFICAREA SITE-ULUI
1. SEOWEB SECO SRL isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, orice sectiune de pe www.bizibiz.ro, potrivit propriei sale optiuni, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizatori.
2. SEOWEB SECO SRL isi rezerva dreptul de a elimina in orice moment de pe Site orice articolelor/comunicat sau de a suspenda pe durata decisa discretionar de catre SEOWEB SECO SRL dreptul utilizatorului de a folosi, in intregime sau in parte Serviciile ori de a accesa Site-ul, din orice motiv, inclusiv, dar fara a se limita la: primirea oricarei reclamatii sau acuzatii din partea oricaror terti sau autoritati, in orice alt caz in care SEOWEB SECO SRL considera ca Utilizatorul a incalcat prevederile din Termeni si conditii ori exista orice suspiciuni in acest sens. In toate cazurile in care SEOWEB SECO SRL va aplica oricare dintre masurile mai sus prevazute, ea va avea dreptul sa justifice masura daca va considera acest lucru necesar sau oportun, fara a avea nicio obligatie in acest sens.
3. Utilizatorii acceptata in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor oferite de catre www.bizibiz.ro  semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care utilizatorii au obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul acord, au obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciilor noastre.

OFERIREA SERVICIULUI "ASA CUM ESTE"
1. Serviciile oferite de catre SEOWEB SECO SRL sunt puse la dispozitia Utilizatorilor potrivit principiului “asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile., fara niciun fel de garantii, exprese sau implicite, si fara nicio raspundere din partea SEOWEB SECO SRL in legatura cu acestea.
2. SEOWEB SECO SRL nu garanteaza accesul sigur, continuu si neintrerupt la serviciile sale. SEOWEB SECO SRL nu va fi responsabila pentru nicio problema sau disfunctionalitate a retelelor sau a liniilor telefonice, sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricarui alt element ce poate cauza stricaciuni computerelor personale ca rezultat al utilizarii acestui site.
3. SEOWEB SECO SRL nu ofera niciun fel de garantie referitoare la orice articolelor/comunicat prezent sau accesat prin intermediul Site-ului. SEOWEB SECO SRL nu poate fi trasa la raspundere, in niciun mod si in nicio masura, pentru corectitudinea acestor comunicate, pentru orice intarzieri, inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau publicarea integrala ori partiala a acestora, pentru respectarea drepturilor de autor si a drepturilor conexe si a oricaror alte drepturi, ori pentru legalitatea sau decenta comunicatelor publicate pe Site sau aflate in orice alta legatura cu acestea.
4. Prin accesarea site-ului www.bizibiz.ro sunteti de acord sa exonerati de raspundere SEOWEB SECO SRL pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor din Termeni si conditii.

ACORD
Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel servicile si continutul portalului de la adresa www.bizibiz.ro
Orice incalcare a acestor reguli, o puteti semnala la adresa info@bizibiz.ro